Fidelhof Enrico 2004-02-14 -- 2007-11-05

Den 5 november 2007 kl 20.10 fick Enrico somna in på Regiondjursjukhuset i Strömsholm.
Oerhört älskad och saknad!

Hans hemsida,
http://live.online.se/enrico/ kommer att finnas kvar som minne ett tag framöver.

Kommentarer
Postat av: Margaret a

Hej! Jag fastnade och började läsa om Enrico och eran träning, blev intresserad för jag har en schäfertik som är 1 1/2 år och som jag försöker kompa
ihop med. Jag kände igen mig i så många olika situationer. Jag letade efer någon att utbyta erfarenheter med eftersom jag känner mig ganska okunnig trots att jag haft schäfer i alla år. Så blev jag så tagen när jag läste att Enrico inte finns kvar längre, och jag vet hur oerhört svår saknaden efter dessa våra vänner är. Blev han sjuk?
Tråkigt, oerhört tråkigt.
Hälsn. Margaretha

2008-01-20 @ 19:54:56
Postat av: Cita utan Enrico

Tack för att du lämnade en kommentar!

Visst är det intressant när man hittar någon som har en hund som beter sig någorlunda som sin egen hund. :-) Man kan ofta hitta något tips och få lite nya idéer på vad man kan hitta på för att komma till rätta med eventuellt problem eller bara få sig ett gott skratt för hur underbar en schäfer kan vara. :-) Det är skönt att veta att man inte är ensam.

Tyvärr hade vi en oerhörd otur att Enrico drabbades av komplikationer efter sin ryggoperation (L7S1) och vi blev tvungna att fatta det jobbiga, men bästa beslutet för honom, att låta honom somna in.

Du kan läsa mer om honom på hans hemsida http://live.online.se/enrico/ som ligger kvar som minne...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback