Nosaktivering med kursens andra grupp

Mathias och Enrico skjutsade ut mig till platsen där Carina och jag skulle träffa andra gruppen av kursdeltagare. På schemat stod nosaktivering. Den här veckan hade vi bättre tur med vädret, solen sken och det var lite kyligt.


Allt gick jättebra. Vi har helt enkelt bra kursdeltagare så att till och med en nybliven instruktör kan känna sig nöjd. :-)


Efter kursen stannade ett par kursdeltagare och träffade Enrico och Mathias när de kom och hämtade mig. Enrico kom glatt springandes emot oss och hälsade ivrigt. Ändå stannade han upp ganska snart och ville göra saker med mig. Jag blev glatt överraskad över att han blev var så fokuserad på mig när det var nya människor i närheten. En av kursdeltagarna sa skämtsamt – när Enrico kom springande emot oss som en virvelvind – att han kände till en bra kurs jag kunde gå med min hund. ;-)


På kvällen har vi gått en promenad på ett industriområde där Enrico fick gå upp och ner i olika gallertrappor och ramper. Han behöver träningen för att få bättre självförtroende. Efter att han gått i trapporna och fått beröm så blev han jättefokuserad på mig och ville göra mer… Nu ligger han och vilar gott.


Än så länge har Enrico inte börjat kila sig av det nya fodret. Den lilla säcken är tom, så det får helt enkelt bli en större provsäck.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback