Valparna 8 veckor gamla

Valparna 8 veckor gamla


Har varit hos Sara och fotograferat valparna en sista gång innan leveransen på söndag. Liten pojke stannar kvar i kenneln tills vidare eftersom han hade ett kraftigt blåsljud på hjärtat. Han ska till en hjärtspecialist i mitten av december och sen får de se vart han flyttar.


Vilken fart det är på valparna nu. Det är riktigt svårt att få bra filmsnuttar och bilder på dem när de är utomhus. Inomhus kan man fortfarande begränsa området lite så att de inte kommer undan. :-)


Oj, nu märker jag att Enrico inte är hemma. Han fick tydligen följa med Mathias när han skulle iväg. Hmm… jag är nog ganska trött fortfarande. :-/


Jag ska nog fortsätta fundera på projektet med onlineanmälan för Västerås Brukshundklubbs tävlingar. Ju mer jag rotar i regler och funderar på hur jag vill ha det, desto mer komplicerat blir det. Det är en rolig utmaning att få det att fungera på ett bra sätt. :-)


Kommentarer
Postat av: Lotta

Men oj så söt man kan vara. Jag tar två:)

Postat av: kattmatte

Varför inte fyra? :-) De ser verkligen jättefina ut! Börjar alltid längta efter att ha hund igen när jag ser valpar, men med två katter blir det nog lite svårt...

2006-11-26 @ 22:02:18
Postat av: somsom

ohh... söta!

2006-12-06 @ 14:36:30
Postat av: somsom

fast är dom lika söta när de blir äldre sen?

2006-12-06 @ 14:38:23
URL: http://somsom.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback