Goda nyheter igen

Det är alltid roligt när det går bra för mina kompisar och deras hundar. Jag vill gratulera Åsa med Grogg (Dough von Anjema, hovawart) som fått sitt röntgenresultat registrerat idag. Grogg har HD grad A och AD u.a.


Har glömt att nämna att Åsas Cider (Korad Ciara von Andwari, hovawart) blev parad den 4 november med TJH SUCH Blue v Schirninghof och om allt går bra så kommer valparna att födas i början av januari 2007. Valpkullen blir Kennel Bärsärks första. Jag önskar Åsa och Cider lycka till och hoppas att få se de små liven innan det är leveransdags.


Pratade även med Nanne. Hon hade varit hos veterinären idag med Nyha (Daleos Nyha, rottweiler) där de genomförde en ultraljudsundersökning. Nyha är dräktig med minst 2 stycken valpar. Valparna kommer att födas hos Kennel Daleos.


Kvällens promenad bjöd på många läskiga skuggor och människor som Enrico reagerade på. Känns som om han gått in i en ny spökålder trots hans ålder. Något kanske händer i både kropp och knopp när man snart fyller 3 år.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback